VIDAR G2011 trener hver tirsdag på Lassa fra kl 17:00 til kl 18:00 og alle er velkomne!

Vi har et godt miljø med spillere fra flere skoler (Lassa, Madlamark, Eiganes, Internasjonale skolen, m.fl)

Det er hele 10 trenere som følger opp en fin & sosial gjeng.

Alle som ønsker kan møte opp i treningstiden og ta kontakt med Lagleder Lene Monsen/ evt. en av lagets trenere.

Vi setter uansett pris på om du har anledning til å kontakte oss på forhånd slik at vi vet hvis det kommer noen nye.

Ønsker du mer informasjon - ta kontakt med Lagleder Lene Monsen:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring/ sms til 970 83 394

En kan også kontakte noen av de ansatte i klubben under fanen OM VIDAR - under Kontakt.

NB! ALL VIDERE KOMMUNIKASJON & VIKTIG INFORMASJON TIL FORELDRE GÅR VIA SPOND (dvs. en enkelt laster ned en app laget for organisering av idrett)