søn, 26. aug. 2018 18:00
Bryne -vs- Vidar

I disse overgangstider ønsker vi også takke av to spillere for lang og tro tjeneste i klubben. Eivind Meling går til Vardeneset BK og Kristian Tande Klepaker melder overgang til Madla.

Eivind kom til Vidar som 12-åring, og med unntak av 1 år i Sunde har han spilt hele ungdoms- og senior-fotballen i klubben. Totalt har han voktet buret i 51 kamper for A-laget.

TK har, utenom opphold i Sandefjord og Brodd i voksen alder, vært i Vidar hele karrieren. TK stopper foreløpig på 86 kamper og 9 mål på A-laget, men har i tillegg flere hundre kamper og mål for G92-laget, JR- og REK-laget.

Begge to har også vært aktive på trener-siden i Vidar, og har utvist stor dedikasjon til klubben. Vi ønsker begge to masse lykke til videre!