Da har ungdomsstyret i Vidar blitt etablert med Marte Surdal som styreleder. Vi skal diskutere saker, arrangementer og alt ungdoms relatert. Vi er nå fire stykker i styret fra fire forskjellige kull som skal representere de forskjellige lagene. Hvis du er i klubben og på ett av de kullene som ikke er representert og føler at dette er noe du har lyst å være med på kan du godt ta kontakt. Vi ønsker også innspill fra ungdommene/spillerne i klubben om hva som bør gjøres annerledes for en bedre idrett og klubbfølelse.

Styredeltakere: Marte Surdal, Agnes Sjursæther, Petter Berge og Heine Gjedebo

Kontakt:

Gutter 05 – Petter S. Berge - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jenter 14 – Agnes Sjursæter -  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

G15 Elite (G2003) – Heine Gjedebo - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

J19 – Marte Surdal - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.