Kristian Sørli fortsetter som hovedtrener i FK Vidar

Etter en strålende innsats som hovedtrener i høst er vi henrykte over å få på plass en ny avtale som strekker seg ut 2019.
Sørli tok over hovedansvaret i høst på et verst tenkelig tidspunkt – laget lå nest sist i avdelingen med minimale sjanser for å overleve.
Til tross for det dårlige utgangspunktet leverte han og guttene over all forventning. The Great Escape – 5 kamper og 5 seirer – gjorde at vi til slutt endte 5 poeng over streken.

Vi kan nok ikke regne med at seiersprosenten fortsetter, men vi er sikre på at han er riktig mann til å utvikle både enkeltspillere og laget videre. Det er masse spennende unggutter på vei opp i klubben, og vi har store forhåpninger til at Kristian kan hjelpe både de unge og de etablerte til å ta nye steg.