Stadion: Lassa gr lør, 22. jun. 2019 14:00
Vidar -vs- Moss

Sommeren 2014 gjorde vi et scoop på overgangsmarkedet. Eirik Jakobsen meldte sin ankomst fra Bryne.

Som ungdom var Jakobsen et av Rogalands største talenter. Det ble senere noen innhopp for Viking i Eliteserien. Etter å ha bidratt til at Bryne holdt plassen i 1.divisjon gikk altså turen til Vidar.

På Lassa markerte han seg fort med hele 11 mål på 13 kamper og ble lagets toppscorer. Han markerte seg like greit som lagets toppscorer også de to neste sesongene. Dermed jaktet han en rekord fra helt tilbake til 50-tallet i Vidar om antall toppscorer på rad for A-laget.
Dessverre slet Jakobsen med skader fra 2017, og det ble færre kamper de to siste sesongene. Likevel står han med 41 mål på 106 kamper som må sies å være mer enn godkjent. Eirik har også de siste årene vært ansatt i klubbens administrasjon.

Nå flytter han til Trondheim og vi ønsker han lykke til!