Stadion: Lassa gr lør, 21. sep. 2019 14:00
Vidar -vs- Kvik Halden

Som fotballklubb støtter og heier vi på mangfold i idretten. 1-8 september er det Stavanger på skeivå, og i den anledning vil det lørdag 7.september gå tog gjennom byen som vi i år stiller og går i. Det er gratis og helt frivillig å være med, og i den anledning ønsker vi alle mer enn hjertelig velkommen til å gå sammen med oss i årets parade. Du trenger ikke ha tilhørighet til klubben for å gå sammen med oss.

Har du et ønske om å gå med oss, send en mail til Marie Fjetland på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., slik at vi vet ca hvor mange som stiller. Det er ikke bindende påmelding.

Oppmøteplass og tidspunkt kommer vi tilbake til. Håper vi sees! Heia mangfoldet og kjærligheten!