Vi får mange spørsmål rundt aktiviteten på Lassa, og det har vi stor forståelse for.

FK Vidar følger Folkehelseinstituttet og lokale helsemyndigheters anbefalinger.

Ut fra anbefalingene som foreligger fra kommunen vil FK Vidar med øyeblikkelig virkning stoppe all aktivitet på ubestemt tid.

Dette betyr at treninger og kamper vil bli avlyst, samt at Vidarhuset, garderober og treningsrommet vil bli stengt.

Breddeaktiviteter stoppes ut april fotball.no/…/nff-ny…/2020/breddeaktiviteter-avlyses-ut-april

FFO'en vil holde åpent i dag torsdag, da vi forstår at det kan være vanskelig for foreldre å områ seg på så kort tid. Fra og med fredag 13. mars vil FFO være stengt. Klubben vil følge utviklingen tett og holde dere informert om endringer fortløpende.

Har dere spørsmål kan dette rettes til klubbens administrasjon ved Sindre Norgren (mobil 45289548/epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) eller Gaute Johannessen (mobil 97582677/epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).