lør, 21. okt. 2017 13:00
Vindbjart -vs- Vidar

Klubbhåndboken er ment som et hjelpemiddel for trenere, lagledere, webredaktører og dugnadskontakter i FK Vidar. Her skal en kunne få svar på de vanligste spørsmål. Er det allikevel noe dere ikke finner ut av - ta kontakt med kontoret.

Klubbhåndboken / Laglederinfo

Ryddig økonomi er viktig for oss, og følgende retningslinjer ligger til grunn for vårt arbeid:

Retningslinjer for økonomihåndtering i klubben

Har du som trener eller lagleder hatt utlegg som skal refunderes, eksempelvis ferjebilletter til seriekamp, fyll inn skjema under, legg ved kvitteringer og lever på kontoret.

Refusjonsskjema

En rekke av klubbens medlemmer og ledere har gjennom høsten 2014 hatt fokus og arbeidet med klubbens verdier. Dette er forankret på styremøte vinteren 2015, og ble presentert og enstemmig vedtatt på klubbens årsmøte 25. februar 2015. Verdiene skal benyttes og implementeres gjennom møter i 2015, og skal være styrende for vår aktivitet.

FK Vidar verdier

Alle er velkomne i klubben, og vi ønsker svært gjerne nye spillere og ledere. Følgende plan benytter vi for rekruttering av nye medlemmer til klubben:

Rekrutteringsplan

Klubbens årshjul med alle aktiviteter for 2017 finner du på denne lenken