FK Vidar styre 2020

Styreleder: Stein Haben - Mobil: 992 41 940 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nestleder: Elisabeth Drechsler - Mobil: 934 44 578 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Økonomiansvarlig: Eivind Austbø - Mobil: 906 34 296 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styremedlem: Kristin Rudjord - Mobil: 950 81 955 , Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styremedlem: Lone Surdal - Mobil: 907 96 934  -  Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styremedlem: Odd Surdal - Mobil: 911 98 098 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styremedlem: Silje Fosse Dybvig - Mobil: 450 43 084 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styremedlem: Stian Strømø - Mobil: 957 52 505 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Styremedlem: Sturle Haaland - Mobil: 902 02 182 - Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Organisasjonskart pr 2020:

Ansatte:

Daglig leder Gaute Johannesen - Mobil: 975 82 677 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontor / FFO Sindre Norgren - Mobil: 452 89 548 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sportslig utvalg:

Gaute Meling: Leder av utvalg og sportslig leder barn og ungdom

Gaute Johannessen: Daglig leder/A-lag herrer/Rekruttlag

Lone Surdal: Dame/Jente avd.

Sindre Norgren: Barne- og ungdomsavdeling/FFO

Kristian Eftestøl: Ungdom bredde