lør, 21. okt. 2017 13:00
Vindbjart -vs- Vidar

Treningstider før Jul 2014:

Mandag kl. 17:00

Onsdag kl. 16:00

Torsdag kl. 20:00

Laget trenes av Gaute Meling og Morten Thomassen Byberg.

Vi har en egen treningsguppe og trener 4 dager i uken + kamp. Treningen våre går parallelt med A-lagets sine treninger, slik at vi avleverer spillere til A-laget ved behov. I tillegg har vi en fast hospiteringsordning med A-laget, hvor 2 spillere hospiterer fast. Hvem som hospiterer opp mot A-laget blir bestemt utifra en helhetsvurdering, hvor kriterier som f.eks. holdninger, innsats, seriøsitet og vinnervilje inngår.

Målsetting for laget er å utvikle spillere som kan ta steget opp til vårt A-lag (2. divisjon avd 3). Et annet delmål er å utvikle den enkelte spiller, samt å holde dette laget på et høyest mulig nivå i divisjonspillet (pr i dag 4. divisjon avd 2).

Våre kampdager i serien er mandager, så følg med på nettsiden for mer info om de kommende kamper.

Vel møtt på Lassa!!